openbare repetitie

Openbare repetitie NS Orkest – Kom ook luisteren!

Altijd al een openbare repetitie van een harmonieorkest bij willen wonen? Op zondag 13 oktober bent u van harte welkom tijdens de repetitie van het NS Orkest in het Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2-D42, Ede.

In dit lustrumjaar van het orkest (70 jaar jong!) staan er weer twee mooie Najaarsconcerten op het programma in theater de kom in Nieuwegein. Het orkest repeteert in oktober een heel weekend lang op het repertoire voor de concerten op 16 en 17 november. En u kunt tijdens de openbare repetitie alvast een voorproefje krijgen! Tijdens de repetitie brengt het orkest uiteenlopende muziekstijlen ten gehore. Laat u verrassen door de diversiteit van het NS Orkest.

Smaakt deze repetitie naar meer? Op www.nsorkest.nl kunt u kaarten bestellen vanaf voor de najaarsconcerten. Kaarten zijn gratis.

Het Akoesticum, je vindt het aan de rand van de Veluwe in de voormalige Frisokazerne naast station Ede-Wageningen.

NS Orkest, misschien wel het leukste orkest van Nederland.

op deze tribune ben je van harte welkom