Vacatures binnen het orkest

We zoeken met spoed een 1e Trompettist(e), een paukenist(e) en een melodisch slagwerk(st)er.
Daarnaast hebben we de volgende vacatures:
– 2e trompettist(e)
– 2e cornettist(e)
– 1e trombonist(e)
– 2e trombonist(e)
– 3e trombonist(e)
– 1e euphoniumist(e)
– contrabassist(e)
– allround slagwerk(st)er
– klarinettisten zijn altijd welkom

Procedure:
Voor medewerkers van de sociale eenheid NS is er altijd plaats in het orkest, mits je over het vereiste basisniveau beschikt. Voor mensen buiten NS geldt dat er alleen op open vacatures muzikanten aangenomen kunnen worden. Richtlijn voor het basisniveau van muzikanten in het NS Orkest is C-niveau conform hafabra richtlijnen. Voor 1e partijen geldt D-niveau. Ook zonder diploma kun je bij ons komen spelen, mits je basisniveau voldoende is. Dit wordt bepaald door de dirigent. Voorspelen is onderdeel van de procedure om lid te worden van ‘Misschien wel het leukste orkest van Nederland’. Jaarlijks wordt gekeken naar de partijverdeling binnen de sectie.

Interesse?
Lees hoe je lid kunt worden van het orkest.

Nederlandse première (najaarsconcerten 2019) van “Third Clarinet Concerto for Bb/Eb Clarinet and Wind Band” (Oscar Navarro). Klik hier om te beluisteren.