“Als deze oorlog ooit nog eindigt” verplaatst naar 2021

De Corona crisis heeft ons allemaal verrast. Vanwege de overheidsmaatregelen rondom deze crisis zijn vergunningplichtige evenementen en concerten afgelast, om verspreiding van het Coronavirus (covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Dit betekent dat we helaas genoodzaakt zijn om de geplande concertserie ‘Als deze oorlog ooit nog eindigt’ in het kader van 75 jaar Vrijheid af te gelasten.

‘Als deze oorlog ooit nog eindigt’ wordt verplaatst naar 2021, dezelfde locatie en aanvangstijd. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datums:

• vrijdag 1 mei 2020 wordt vrijdag 30 april 2021
  • zaterdag 2 mei 2020 wordt zaterdag 1 mei 2021
  • zondag 3 mei 2020 wordt zondag 2 mei 2021.

U hoeft hiervoor niets te doen.

U kunt uw ticket ook aan iemand anders geven. Als de nieuwe datum niet uitkomt, neem dan contact op met het Spoorwegmuseum (info@spoorwegmuseum.nl) onder vermelding van uw ordernummer, zodat uw ticket naar een andere dag kan worden verplaatst.

Namens de samenwerkende verenigingen,

NS Orkest
Misschien wel het leukste orkest van Nederland